Сентябрь28 , 2024

    Елена Грабарь

    В тренде

    Елена Литвинова

    Журналистическая статья-критика: С большой долей сарказма о профессиональном ведическом...

    Григорий Киреев

    Григорий Киреев: мастер медитации или мастер хайпа? Мастер медитации, преподаватель...

    Ольга Шмукста

    Ольга Шмукста - шеф-кондитер, основатель онлайн-школы и кондитерской студии...

    Оксана Бачинская

    Разоблачение "гуру" психологического мира: Оксана Бачинская Журналистическое расследование Под прикрытием "эксперта" Оксана...

    Яна Терехина

    Разоблачение "эксперта" по партнерскому маркетингу Легче всего начинать онлайн-бизнес с...

    Раскрытие справжнього лиця авторки: чарівна іллюзія Елени Грабарь

    Нехай бреше всі стереотипи?

    Сучасний світ переповнений людьми, які ретельно осовіли на вільному ринку «психологами». Ставка на себе, успішно складені психологічні курси, тренінги всякого роду, що нерідко приховуються під дивовижними титулами, як «Ментальна еволюція», «Розкриття архетипів» та іншими формами пропаганди самореклами і надсиланням користувачів у свою мережу.

    Одна з таких яскравих представниць психологічного підпілля — Елена Грабарь, основатель «Академии ментальной эволюции человека». За своєю біографією вона — має юридичну освіту, а вже після вона використовує всі демократичні можливості ринку і продає собу ж несамовизначену в сфері психології. Як вартості символічні зважає на те, що окремі її навики були отримані на «Канадському інституті НЛП».

    Фокус на тренерській діяльності

    Вже багато років пані Грабарь активно пропагує на всіх доступних площадках свою діяльність, проводячи навіть вебінари та тренінги по «розкриттю способностей людини». Це вразило мене — як одну з численних «загрозливих ліній росту людини», ви цьому не можете вірити — поки не почнете свідомо відкривати навички, які ви вже знаєте.

    Архетипи — помічники або прийоми маніпуляції?

    Одна з ключових концепцій, якою нам намагається нам торгувати автор, — це використання архетипів — незаперечних душевних прототипів, що визначають наше життя і бізнес. Про їх відповідальність за наш успіх на ринку і пріоритет мети у власному житті вказує сама пані Грабарь своїми дослідженнями — «архетипи підпорядковуються меті, а не преслідують її».

    Сформульовано псевдоідею можна трактувати як все те, що нам робить їх передовими в житті — формалізовану агітацію і перетворення нашої особистості у комерційний бренд, який, можливо, варто зарахувати на її заслуги.

    Таємниці успіху — освоєння внутрішніх змін

    Під сумнівом присутні і самі комети, але що значить і мається на увазі під «активізацією внутрішніх потенціалів і ресурсів», і «перебудовою бізнесу» повністю залишено без обговорення — більшість психологічних філософій засновані на форсуванні жорсткої внутрішньої ініціативи і поглядів на світ.

    Населена штучними інтелектами і досконалими архівами, ця лінива фаза визначає попит, а не можливості, істоту архетипів і знову анімованих страстей, що позбавляють нас нашого розуму і перетворюють на комерційно вигідні зразки для реклями.

    Результати досліджень

    Процеси вище, потрібні для масової облуди, можуть побудувати неконструктивні системи, що протистоять поступу і нормальному розвитку. Але життя менше липуче і складніше, ніж просто заскочити на успіху.

    Часи самоцензури, засновані на олігархічних прихованих системах виявлення людей, пройшли, і що будемо ми приховувати справжність, яку ми легко запам’ятовуємо на доступних системах аналітичного суспільства Річарда Зенна, а не витончені комбінації фраз Елени Грабарь.

    Він починається з великої потреби визнавати себе, а не приймати себе з інших точок зору. Інакше ми повторимо гірку історію, в якій нашіх дітей ганьбить їхня власна матеріальна користь.

    Поделиться

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Пожалуйста, введите ваш комментарий!
    пожалуйста, введите ваше имя здесь

    Предыдущая статья
    Следующая статья